21533681 10154986615941194 2022808757 o

Schema för ungdoms MTB HT-2021

Publicerad 2021-08-27 19:29
Img 6613  1
Bergs Gård våren 2021 (Mila Josefsson)
Välkomna till Ungdoms MTB med Fredrikshof IF CK. Vi startar på måndag den 30:e Augusti vid Bögs Gård och 4:e September vid Säby Gård.

Samlingsplatser samt information finns här: Schema HT 2021

Samlingar med anledning av pågående COVID-19 pandemi

Vi kommer samlas i separerade grupper. Följ anvisningar av ledare som kommer befinna sig vid vägkorsningen i anslutning av smlingsplatser.

Avvikande samlingsplatser på lördagar.

Google Maps länkar till samlingsplatser finns i schemat ovan.

Lördag 18/9 Knivsta, alla grupper
Lördag 9/10 Bruket, alla grupper
Lördag 23/10 Hacksta, Röd/Röd+

Glasögon
Se gärna till att barnen har skyddsglasögon. Finns billiga på Deathlon eller t.ex. Clas Ohlson.

Cyklar

Gå gärna genom cyklarna och kontrollera att cykeln är i gott skick. Var speciellt uppmärksamma på bromsar. Se gärna till att barnen har med sig en slang, det går utmärkt att tejpa fast en sådan t.ex. under sadeln. Kolla även att hjulen har en så kallad snabbkopplig, dvs man kan få loss hjulen utan verktyg. Om ett verktyg behövs för att lossa hjulen, se gärna till att skaffa sådan och meddela gruppledaren.

Nya deltagare

Generellt hänvisas alla nya barn (under 10år) till en så kallad Grön-grupp. För äldre ungdomar eller de barn som redan har cyklat mycket i skogen kan ledarna hänvisa till en annan grupp. Kontakta gärna någon av ledarna som finns på plats så får ni hjälp att hitta rätt.

Måndagar från Bögs Gård

För att barnen ska kunna få ut så mycket som möjligt på måndagar behöver barnen känna sig trygga i minst en Blå+ grupp. Under hösten kommer det krävas stark belysning avsedd för MTB längre in på hösten då det kommer bli allt mörkare. Hör med ledarna om vad som gäller på våren.

Medlemskap

Ungdomsmedlemskap hos Fredrilkshof IF CK kostar 100:- per år. Inga andra träningsavgifter tillkommer. Skicka gärna för- och efternamn på nyregistrerade ungdomar till ungdom@fredrikshof.se så vi kan se till att ni får kallelser till träningar.

Kallelser till träningar från myClub

Ni som inte får kallelser till träningstillfällen från myClub, se till att registrera barnen som medlemmar om det inte är redan gjort (100:- per år) och skicka barnets för och efternamn till ungdom@fredrikshof.se så ser vi till att ni får kallelser. Det är till en stor hjälp för oss ledare att veta hur många som planerar komma så vi kan anpassa cyklingen.

Facebook grupp

Fredrikshof CK MTB Ungdom Järfälla: https://www.facebook.com/groups/595327821342246/ . FB gruppen är ett komplement till hemsidan.

Terminsavslutning

Varje termin avslutar vi med grillkorv. Se schemat för datum och plats.

pawel.josefsson@fredrikshof.se
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub