21533681 10154986615941194 2022808757 o

Modeller sökes till klubbfotografering nu på söndag 22 augusti!

Publicerad 2021-08-17 14:45
Fotograferingen utförs i samarbete med Trimtex. Bilderna kommer användas av klubben på vår hemsida och annan egen marknadsföring, samt av Trimtex i marknadsföring av sina produkter.

Dagen kommer bestå av två pass där du kan delta i det ena eller bägge beroende på vilken form av cykling du ägnar dig åt. Passen blir cirka 2-3 timmar och tidsschemat är pressat, så viktigt att alla kan vara på plats i rätt tid.

Förmiddag cirka klockan 11-13 fotografering av MTB vid Hellasgården. Vi söker ett halvdussin cyklister eller fler på MTB, gärna hälften vuxna och hälften ungdomar/barn. Väldigt gärna även en triatlet komplett med tri-dräkt och tempocykel! Kanske även någon på en gravelhoj?

Eftermiddag cirka klockan 13:30-16 landsväg någonstans på Södertörn. Vi söker minst ett dussin vana gruppcyklister på landsvägscyklar. Bilderna skall spegla klubbens bredd med en så blandad klunga som möjligt, gammal som ung och alla kroppsformer. Detta är absolut inte ett träningspass utan hela syftet är att få fram fina bilder.

Klubbkläder av den design som säljs idag är ett måste. Absolut minimum tröja, helst även shorts i klubbdesign. Övriga kläder måste vara neutrala utan stora logotyper från andra märken.

Deltagande är att betrakta som ett funktionärsuppdrag. Om du är Vättern-åkare är detta ett utmärkt tillfälle att göra din plikt för klubben, för övriga utgår ordinarie ersättning (300:- hos Trimtex eller 200:- på CykelCity).

Om du kan och vill vara med, kontakta klädansvarig på klader@fredrikshof.se snarast!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub