21533681 10154986615941194 2022808757 o

Klubbkläder beställningsperiod 1 öppen till 3 februari

Publicerad 2019-01-21 10:35
Årets första beställningsperiod för klubbkläder är nu öppnad. Som vanligt finns inget färdigt lager utan alla inkomna beställningar fram till ett fast slutdatum samlas ihop och sys i en omgång. Denna gång är sista beställningsdag söndag 3 februari med förväntad leverans vecka 12.

Vilka plagg som finns tillgängliga för beställning varierar med tidpunkt på året och förväntad efterfrågan. Nu i första perioden finns dock hela sortimentet, så passa på om du är ute efter något udda såsom en tempo- eller triathlondräkt.

Ledarmärkta kläder säljs under våren endast nu i första perioden och återkommer sedan inte förrän till hösten. Vi undersöker även möjligheten att tillverka separata kaptensbindlar som skulle kunna fungera med alla klubbkläder. Har du tips på någon bra leverantör? Kontakta klädkommittén.

För information om följande beställningsperioder och utbud samt beställningsinstruktioner se separat sida om klubbkläder.

Ändringar i sortimentet

Giro har genomgått vissa förändringar och i samband med detta bytt namn till Vitric. Nya materialval gör att tröjan nu är mer lik Aero men fortfarande till ett betydligt lägre pris. Storlekarna skall vara likvärdiga med Giro men ändå upplevas rymligare då materialet har mer stretch. Shortsen har fått en ny pad samt att damernas hängslen inte längre är av halternecktyp utan en ny variant med ett spänne framtill. (Giro speedsuit är dock oförändrad kvar i sortimentet.)

Pro Classics utökas med en keps i lite varmare vattenavstötande material, perfekt för vår och höst. Våra mönstrade Elite armvärmare kompletteras med en tunnare variant att använda när du främst är ute efter solskydd för armarna. Enduro shorts finns nu även i juniorstorlekar. Pique t-shirt har fått en ny konstruktion med andra material och gått från knappar till dragkedja.

Provkläder på CykelCity

Vår provkollektion på CykelCity är uppdaterad med de flesta av nyheterna ovan. Var noga med att hänga tillbaka provade plagg på rätt galge och plats med stängd dragkedja! Detta gör det lättare för medlemmen som kommer efter dig att hitta eftersökt plagg.

På CykelCity hittar du fortsatt även Specialized Purist vattenflaskor och Verge Italia cykelkepsar till salu över disk.

Frågor eller synpunkter

Om du har frågor eller synpunkter kring vårt utbud av kläder, kontakta Magnus Helin som är klädansvarig inom klubben: klader@fredrikshof.se

Vid tekniska frågor som rör produkterna eller beställningssystemet, kontakta vår leverantör Trimtex direkt: info@trimtex.se eller telefon 026-24 98 90

Md noname
Md unknown
Md image
Md jarla cykel
Md pgmassage banner 2
Md windfree 300x300
Md sk rmavbild 2018 07 12 kl. 15.18.51
Md picky bars fkc 300x300
Md aktivitus  2
Md 300x300 trip on sport
Md hotel riccione
Md arbanner 300x250
Md tt logo200x200
Md md umara banner fredrikshof
Md avonova active 200x200 white
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub