21533681 10154986615941194 2022808757 o

Klubbkläder beställningsperiod 1 öppen till 31 januari

Publicerad 2021-01-25 22:00
Årets första försäljningsperiod för klubbkläder hos Trimtex stänger snart. Som vanligt finns inget färdigt lager utan alla inkomna beställningar fram till ett fast slutdatum samlas ihop och sys i en omgång. Denna gång är sista beställningsdag söndag 31 januari med förväntad leverans vecka 11.

Vilka plagg som finns tillgängliga för beställning varierar med tidpunkt på året och förväntad efterfrågan. Nu i första perioden finns dock hela sortimentet, så passa på om du är ute efter något udda såsom en tempo- eller triathlondräkt.

För information om följande beställningsperioder och utbud samt beställningsinstruktioner se separat sida om klubbkläder.

Ändringar i sortimentet

Årets enda nyhet som finns att beställa redan idag är en kortärmad version av terrängcyklingströjan Enduro.

Inom kort hoppas vi även ha en ny modell av keps till salu över disk på CykelCity.

Information till ledare

Ekonomiskt bidrag i form av Trimtex presentcheckar skall ha landat i din inkorg. Ledarmärkta kläder säljs under våren endast nu i första perioden och återkommer sedan inte förrän till hösten.

En separat armbindel med ledarmärkning som är tänkt kunna kombineras med valfritt klubbplagg är under utveckling. Förhoppningsvis kommer denna vara färdig och masstillverkad lagom till att gruset är undansopat. Mer information om hur du som ledare får ut en armbindel kommer senare.

Mastergruppsledare uppmanas informera sina grupper om hur systemet med beställningsperioder fungerar och att butiken nu är öppen. Detta gäller kanske framförallt de lite snabbare grupperna där många kan tänkas vara intresserade av att köpa tajtare plagg ur premium-segmentet, då dessa inte säljs varje beställningsperiod.

Mastergrupper har även möjlighet att köpa skoöverdrag eller andra kompletterande plagg i egen gruppspecifik design. Ledare vars grupper är intresserade kontaktar klädansvarig för att få kontaktinformation till klubbens säljare hos Trimtex.

Provkläder på CykelCity

De flesta modeller finns att prova på CykelCity. Alla plagg finns inte i alla storlekar, men det skall i sådana fall finnas ett annat plagg där passformen är likvärdig. Undantag är tempo-/landsvägs-/triathlondräkter som för närvarande endast finns i medium.

Var noga med att hänga tillbaka provade plagg på rätt galge och plats med stängd dragkedja! Detta gör det lättare för medlemmen som kommer efter dig att hitta eftersökt plagg.

På CykelCity hittar du fortsatt även Specialized Purist vattenflaskor samt Ass Saver stänkskärmar i klubbens egen design.

Frågor eller synpunkter

Om du har frågor eller synpunkter kring vårt utbud av kläder, kontakta Magnus Helin som är klädansvarig inom klubben: klader@fredrikshof.se

Vid tekniska frågor som rör produkterna eller beställningssystemet, kontakta vår leverantör Trimtex direkt: info@trimtex.se eller telefon 026-24 98 90

Md tt logo200x200
Md windfree 300x300
Md aktivitus  2
Md pain free power logo
Md ar   aktiva behandlingar f r h llbar h lsa
Md noname
Md md umara banner fredrikshof
Md unknown
Md image
Md jarla cykel
Md hotel riccione
Md pgmassage banner 2
Md cykelgrupp mallis ts 600x600
Md sk rmavbild 2018 07 12 kl. 15.18.51
Md avonova active 200x200 white
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub