21533681 10154986615941194 2022808757 o

Klubbkläder beställningsperiod 1 öppen till 2 februari

Publicerad 2020-01-13 18:06
Img 0150
Fredrikshof Ass Saver
Som den uppmärksamme kanske redan märkt har årets första försäljningsperiod för klubbkläder öppnat hos Trimtex. Som vanligt finns inget färdigt lager utan alla inkomna beställningar fram till ett fast slutdatum samlas ihop och sys i en omgång. Denna gång är sista beställningsdag söndag 2 februari med förväntad leverans vecka 12.

Vilka plagg som finns tillgängliga för beställning varierar med tidpunkt på året och förväntad efterfrågan. Nu i första perioden finns dock hela sortimentet, så passa på om du är ute efter något udda såsom en tempo- eller triathlondräkt.

För information om följande beställningsperioder och utbud samt beställningsinstruktioner se separat sida om klubbkläder.

Ändringar i sortimentet

En nyhet inför året är en liten rabatt vid köp av flera plagg ur samma serie. Tröja och shorts ges en paketrabatt om 5%, lägger du även till en väst blir rabatten istället 10%.

Elite Thermo jacka har bytt namn och ingår numer i serien Venom, som även utökats med en ny kortärmad tröja som skiljer sig mot övriga tröjor genom en framsida i ett lite tjockare vindtätt material.

Hela serien Aero har genomgått mindre uppdateringar och därför fått nytt versionsnummer 2.0. Sista återstående plagg i serien Giro har nu utgått, en landsvägsdräkt som ersatts av en ny modell i serien Vitric.

Lite senare under året kommer Enduro tröja att lanseras även i kortärmad version, men den var tyvärr inte riktigt redo att lanseras nu till första perioden.

Information till ledare

Ekonomiskt bidrag i form av Trimtex presentcheckar kommer inom kort skickas ut till våra ledare, håll utkik i din inkorg.

Ledarmärkta kläder säljs under våren endast nu i första perioden och återkommer sedan inte förrän till hösten. På allmän begäran finns i år även Vitric tröja med ledarmärkning för de som önskar en lite tajtare passform.

Mastergruppsledare uppmanas informera sina grupper om hur systemet med beställningsperioder fungerar och att butiken nu är öppen. Detta gäller kanske framförallt de lite snabbare grupperna där många kan tänkas vara intresserade av att köpa tajtare plagg ur premium-segmentet, då dessa inte säljs varje beställningsperiod.

Mastergrupper har även möjlighet att köpa skoöverdrag eller andra kompletterande plagg i egen gruppspecifik design. Ledare vars grupper är intresserade kontaktar klädansvarig för att få kontaktinformation till klubbens säljare hos Trimtex.

Provkläder på CykelCity

De flesta av nyheterna ovan är i skrivande stund på väg till CykelCity men finns ännu inte på plats. Om du önskar prova något av de nya plaggen, vänta en vecka eller två tills vi hunnit få upp dem på hyllan.

Var noga med att hänga tillbaka provade plagg på rätt galge och plats med stängd dragkedja! Detta gör det lättare för medlemmen som kommer efter dig att hitta eftersökt plagg.

På CykelCity hittar du fortsatt även Specialized Purist vattenflaskor och Verge Italia cykelkepsar till salu över disk. En nyhet i sortimentet är en Ass Saver i klubbens egen design.

Frågor eller synpunkter

Om du har frågor eller synpunkter kring vårt utbud av kläder, kontakta Magnus Helin som är klädansvarig inom klubben: klader@fredrikshof.se

Vid tekniska frågor som rör produkterna eller beställningssystemet, kontakta vår leverantör Trimtex direkt: info@trimtex.se eller telefon 026-24 98 90

Md windfree 300x300
Md aktivitus  2
Md pain free power logo
Md ar   aktiva behandlingar f r h llbar h lsa
Md noname
Md md umara banner fredrikshof
Md unknown
Md image
Md jarla cykel
Md hotel riccione
Md pgmassage banner 2
Md cykelgrupp mallis ts 600x600
Md sk rmavbild 2018 07 12 kl. 15.18.51
Md tt logo200x200
Md logga stelvio 200x143
Md avonova active 200x200 white
Md 300x300 trip on sport
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub