21533681 10154986615941194 2022808757 o

Tävling

Träffa nya kompisar, ha kul, upplev nya stigar och miljöer, utmana sig själv eller andra.

Md img 0002

Nybörjarklasser

Banor i nybörjarklasser riktar sig till barn som är mellan ca 6 och 9-10 år. Det brukar vara en lämplig sträcka så barnen kan känna på och uppleva tävlingsstämningen. Det finns lånetröjor att låna under tävlingsdagen så att även lagkänslan kan upplevas.

Tävlingsklasser för ungdomar

Mellan 10 och 16 år cyklar ungdomarna i ungdomsklasser. Har man cyklat nybörjarklasser hittills är man nu riktigt sugen på utmaningen att cykla längre och mer avancerat. För att delta i dessa klasser behövs en en tävlingslicens med vilken klubben och ungdomsansvarig hjälper till med men följande behöver säkerställas:

  1. Medlemskap
    För att erhålla en licens krävs det ett medlemskap i Fredrikshof IF CK för tävlingsåret.
  2. Intresseanmälan
    Skicka intresseanmälan så fort som möjligt till ungdomsansvarig som kommer sköta resten. Processen med nya licenser är tyvärr lite långsam och kan dra ut på tiden. Intresseanmälan gäller även de som redan haft en licens tidigare, den behöver nämligen förnyas..
  3. Tävlingströja
    Klubben lånar ut en klubbtröja som får behållas efter 3 st tävlingar. Även det hjälper ungdomsansvarige med.

Fredrikshof IF CK står för anmälningsavgifter till tävlingsklasser i Svenska Cykelförbundets sanktionerade arrangemang. Ungdomsansvarig kommer hjälpa till med anmälningar inför varje planerat arrangemang. Vill man delta i en tävling ute i landet så hör gärna av dig så löser vi det.

Ungdomsansvarig, kontaktperson hittas på sidan Ungdom MTB under "Ledare"

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub