21533681 10154986615941194 2022808757 o

Säkerhet

Fredrikshof har kanske Stockholms säkraste träningar, sett till antalet cyklister och träningspass per vecka. Vi har en särskild kommitte utsedd för att dokumentera och följa upp incidenter och olyckor då de olyckan ändå varit framme på ett träningstillfälle.

Fredrikshof CK har ett pågående arbete med att kartlägga de olyckor som sker i samband med våra officiella träningar. Tanken med detta projekt är att se om vi kan bygga upp kunskap om när, var och hur dessa olyckor sker. Om vi märker att det finns en överrepresentation av olyckor under vissa förhållanden kommer vi att komma ut med rekommendationer för att motverka kommande olyckor. Vi önskar alla att olyckstillbuden ska vara så få som möjligt och förhoppningsvis ska dessa olycksrapporter kunna bidra i positiv riktning.

Därför ber vi nu alla träningsledare i Fredrikshof att skyndsamt och noga fylla i vidhängande frågeformulär vid olyckstillfället, och sedan skicka in det till vår grupp. Uppstår det några frågor eller oklarheter så kontakta gärna oss på sakerhet@fredrikshof.se

Stor tack för er medverkan.


>> Länk till formulär för incidentrapportering (behörighet krävs)

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub